Constitució de l’Assemblea Nacional Catalana

Aquest dissabte, com heu pogut seguir pels mitjans, al Palau Sant Jordi, amb la presència d’unes 7000 persones, es va constituir jurídicament l’Assemblea Nacional Catalana(ANC). Els membres de ple dret de l’ANC presents van votar diferents documents entre els quals el full de ruta per a aconseguir la independència. L’entusiame i la serenor alhora van presidir la jornada amb  el compromís contret de treballar per complir l’esmentat full de ruta. Aquest dijous 15 de març, a les vuit del vespre, a l’Ateneu, serà l’hora de la presentació de l’ANC local Igualada per la Independència: us convidem a ser-hi i a participar del camí que hem de fer tots plegats.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 − one =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.